Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oefeninterland het Nationale damesteam ijshockey

Oefeninterland het Nationale damesteam ijshockey

Zaterdag 10 en zondag 11 december speelt het Nationale damesteam een oefeninterland tegen het nationale Belgische team! De aanvangstijd is beide dagen 14.30 uur. De toegang is gratis!

Het damesteam speelt momenteel mee in de Europese competitie en is daarvoor al in Oostenrijk, Slowakije, Duitsland, Tsjechië en Zwitserland geweest. Het team is afgelopen februari 1ste geworden bij de Wereldkampioenschappen in Australië in de 3e divisie. Dat betekent dat ze dit jaar mee mogen doen aan de wereldkampioenschappen in de 2e divisie. Die worden gehouden in Hull, Groot- Brittannië in april! De Europese competitie is daar een voorbereiding op. Bieke van Nes van de Sani-Dump Dordrecht Lions maakt deel uit van de Oranje selectie.

Wanneer?
Van 10 december 2011 14.30 uur tot 11 december 2011 00.00 uur
Locatie:
Sportboulevard, Fanny Blankers-Koenweg 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.