Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

kerstconcert DTE + solist

kerstconcert DTE + solist

In het restaurant van het Polderwiel, één van de vier locaties van stichting De Wielborgh, wordt veel aandacht besteed aan activiteiten tijdens de decembermaand.

Wie de entree van woonzorgcomplex het Polderwiel binnen stapt, ontmoet warme kleuren, gezellige tafeltjes en hoekjes en een restaurant waar je ‘u’ tegen zegt. Dit sociale restaurant dient als ontmoetingsplek voor senioren van 55+.

Vandaag vindt in het restaurant een kerstoptreden plaats. DTE (Drechtsteden Trombone-ensemble verzorgde eerder dit jaar al een optreden. Vandaag zullen zij samen met een fluitist voor een bijzonder swingend kerstconcert zorgen. Vrije toegang voor iedereen.

Wanneer?
11 december 2011 van 11.00 tot 00.00 uur
Locatie:
het restaurant in het Polderwiel aan het Dudokplein 58
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.