Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themabijeenkomst Rouwverwerking

Themabijeenkomst Rouwverwerking

Vandaag vindt er een themabijeenkomst plaats over rouwverwerking. Tijdens deze themamiddag denken we na over de zin van het lijden en de diverse fases van rouwverwerking, met concrete handvatten voor een Bijbelse oplossing. De bijeenkomst over rouwverwerking wordt ieder jaar goed bezocht door pastoraal werkers en voorgangers, maar ook door mensen die middenin een rouwproces zitten.

De inhoud wordt verzorgd door medewerkers van het Centrum voor Pastorale Counseling, onderdeel van De Hoop ggz. U kunt zich aanmelden op de site van De Hoop. Aansluitend is een broodmaaltijd. De Hoop vraagt een bijdrage van 15,- euro per persoon.

Wanneer?
14 december 2011 van 14.00 tot 17.30 uur
Locatie:
in het Media- en Congrescentrum van De Hoop, Provincialeweg 70
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.