Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus creatief lassen

Behalve voor technische en bouwkundige toepassingen wordt tegenwoordig het lassen steeds vaker gebruikt voor het maken van allerlei tuindecoraties en kunstobjecten. In deze praktijkcursus leert men omgaan met het lasapparaat, het gebruik van materiaal en elektrodes. Natuurlijk wordt er ook voldoende aandacht besteed aan de veiligheidsmaatregelen. In verschillende opdrachten oefent men booglassen met dik en dun ijzer en leert men diverse bochten, hoeken en bevestigingen maken. De laatste twee lessen worden besteed aan het in elkaar lassen van een eigen ontwerp.

De 8 lessen worden gegeven vanaf dinsdagavond 25 oktober.
Voor inschrijving kan men terecht op de website of telefonisch.

Wanneer?
Van 25 oktober 2011 19.30 uur tot 14 december 2011 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
Locatie:
in het Wellantcollege
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.