Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

X-mas zwemdisco

X-mas zwemdisco
Vandaag zal Kerstmis al vroeg worden gevierd. Alle kinderen tot en met twaalf jaar zijn weer uitgenodigd om dit alvast te vieren tijdens de X-mas zwemdisco. Tijdens de zwemdisco worden de laatste hits gedraaid door de DJ’s waarop gezwommen en gedanst kan worden.

De entree voor de zwemdisco is 7,50 euro inclusief een chipje en drankje. Je kan natuurlijk ook jouw verzoeknummer laten weten via de website. Jullie bepalen wat de DJ op de zwemdisco avond draait, dus laat jouw favoriete nummer weten en dans er lekker op los met al je vrienden en vriendinnen.

Wanneer?
16 december 2011 van 19.00 tot 22.00 uur
Locatie:
in Sportboulevard Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.