Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstzang/ Openhuis Augustijnenkerk

Kerstzang/ Openhuis Augustijnenkerk

Vandaag staan de deuren open voor iedereen die meer te weten wil komen over de historie van deze prachtige, monumentale kerk, maar ook voor eenieder die een moment van rust en bezinning zoekt of behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek.

Van 14.00 tot 15.15 uur worden er bekende en minder bekende kerstliederen gezongen door het Christelijk Mannenkoor ‘Altena’ onder leiding van Martin de Jong. Behalve koorzang is er ook ruime gelegenheid voor samenzang. Het orgel zal worden bespeeld door Jeroen de Weerdt. U en jij zijn van harte welkom!

Wanneer?
17 december 2011 van 11.30 tot 16.00 uur
Locatie:
de Augustijnenkerk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.