Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gevarieerd Kerstconcert door Phil Good

Vandaag geeft orkest Phil Good, onder leiding van dirigent Piet de Kievit, een kerstconcert in de grote hal. Patienten en hun familie kunnen met elkaar luisteren naar gevarieerde sfeervolle muziek. Maar andere belangstellenden zijn ook welkom! De toegang is voor iedereen gratis.

Wanneer?
17 december 2011 van 16.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Albert Schweitzer Ziekenhuis, locatie Dordwijk, Albert Schweitzerplaats 25
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.