Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstvoorstelling X-Mas: de mensen, de dingen en iets anders

Kerstvoorstelling X-Mas: de mensen, de dingen en iets anders

De ervaren lesgroep van JTSD, het Theaterlab, speelt een voorstelling waarin de kerstavond heel anders loopt dan verwacht en zelfs voorwerpen een stem hebben. De leerlingen van het theaterlab komen tijdens de acteer-, zang-, danslessen in aanraking met alle facetten van het theatervak. X-Mas is voor hen het ideale moment om podiumervaring op te doen en te laten zien wat zij in huis hebben. Dit alles gebeurt onder artistieke regie en begeleiding van JTSD. Daarnaast is X-mas: de mensen, de dingen en iets anders speciaal voor Jeugdtheaterschool Dordrecht geschreven door Sander Zweerts de Jong.

Zowel op zaterdag 17 als op zondag 18 december speelt de voorstelling om 14.00, 16.00 en 20.00 uur. Kaarten kosten € 5,00. Reserveren kan via de website of telefonisch. De voorstelling is voor iedereen vanaf 10 jaar toegankelijk.

Wanneer?
Van 17 december 2011 00.00 uur tot 18 december 2011 00.00 uur
Organisator
Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD)
Locatie:
in Theater de Berckepoort, Voorstraat 220
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.