Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

de Kerstmarkt

de Kerstmarkt

Op 16, 17 en 18 december 2011 is het eindelijk weer zover, de Kerstmarkt Dordrecht.

Openingstijden:
vrijdag 16 december: 10.00 - 21.00 uur
zaterdag 17 december: 10.00 - 21.00 uur
zondag 18 december: 11.00 - 19.00 uur

De Kerstmarkt is niet meer weg te denken uit de historische binnenstad van Dordrecht. Met haar 2,5 kilometer aan parcours is ze niet alleen de grootste, maar ook de meest sfeervolle Kerstmarkt van Nederland.

De Kerstmarkt voert haar bezoekers dwars door het historische winkel- en woonhart van Dordrecht en doet ook dit jaar weer de schilderachtige havens aan. Het gebied waar de Dordtenaar vaak het meest trots op is, en ook de bezoeker van de Kerstmarkt zeker zal bekoren.

Wat is er allemaal te vinden op de Kerstmarkt?
Wat denkt u van ruim 200 verkoopstands met allerlei kerstgerelateerde producten, 35 horeca-uitgiftepunten, 4 podia met continue programmering, een sfeervolle kerstijsbaan, 100.000 lichtjes in een prachtig aangeklede kerktuin, avond-sing-alongs en een aantrekkelijk nevenprogramma. Zij weten per dag zo'n 100.000 tot 150.000 bezoekers te trekken, en maken de Kerstmarkt tot hét evenement dat Dordrecht eer aan doet en landelijk wegzet.

Meer informatie op de website.

Wanneer?
Van 16 december 2011 00.00 uur tot 18 december 2011 00.00 uur
Locatie:
in de historische binnenstad
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.