Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstuitvoering Seniorenkoor Stadspolders

Vandaag geeft Seniorenkoor ‘Stadspolders’ een kerstuitvoering, met Nederlandse en Engelse Kerstliederen. Dit m.m.v. het gecombineerd Politie-en Brandweermannenkoor en het quintet Vijf in Een, dit alles o.l.v. de dirigent Joh. den Hoedt.

De kosten zijn E. 5,-, incl. koffie of thee. De kerk is open om 19:00 uur. De kaartjes zijn aan de kerk verkrijgbaar.

Wanneer?
19 december 2011 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
in De Bron, Dudok-Erf 30
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.