Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag in de Klockelaer

Open Dag in de Klockelaer

Vandaag houdt de schaakgroep De Klockelaer een feestelijke bijeenkomst als Open Dag. Er zal een tweekamp worden gespeeld tussen teams gemengd samengesteld uit de bezoekers, belangstellenden en deelnemers uit schaakgroep De Klockelaer.

Een bijzonder onderdeel van de ochtend is Praatschaak. De aanwezigen geven, door hardop te denken, hun mening over de zetten tijdens een Praatschaaksessie die geleid wordt door de voorzitter van Schaakclub Dordrecht, Gert Zwartjes.

De schaakgroep, dus ook deze ochtend, heeft een open karakter: Iedere oudere schaakliefhebber, huisschaker of iets daarboven, die echt voor zijn plezier een partij wil spelen, is van harte welkom.

Wanneer?
22 december 2011 van 09.30 tot 00.00 uur
Organisator
Tom van Bokhoven
617 28 91
tomsschaak@gmail.com
Locatie:
De Klockelaer, Tak van Poortvlietstraat 1 (Crabbehof)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.