Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Praise Him zingt over Advent en Kerstfeest

Praise Him zingt over Advent en Kerstfeest
Als opmaat naar het traditionele Kerstfeest zingt het Chr. Gemengd Drechtstedenkoor Praise HIM aansprekende liederen over dit prachtige verhaal. Een story die al eeuwenlang miljoenen mensen wereldwijd in vervoering heeft gebracht en nog steeds niet aan actualiteit heeft ingeboet.

Praise Him en het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor ZIM, beiden onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart, zullen dit Bijbelse verhaal opnieuw muzikaal glans geven met als thema: ”Hoor, de engelen zingen de eer”.

Een avond om te genieten van prachtige koorzang en vooral veel herkenbare liederen. Aan het programma werken verder mee de harpiste Harriette Katsman uit H.I. Ambacht, de sopraan Anneke Bliek, fluitiste Krista van den Esker en organist Martin Mans.

Overigens krijgen de bezoekers, geheel in de traditie van Praise Him, volop de kans om samen met de koren en solisten tal van Advent en Kerstliederen mee te zingen. Na afloop wordt u warm onthaald met Glühwein of warme chocolademelk. Het concert begint om 20.00 uur, de samenzang om 19.50 en de kerkdeuren staan al om 19.15 uur gastvrij open voor belangstellenden. Entree € 10.-. kinderen t/m 14 jaar in gezinsverband gratis. Kaarten te bestellen via email of telefoon.

Wanneer?
22 december 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
de Grote Kerk aan de Lange Geldersekade 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.