Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Signeren Ad Bakker

Op donderdag en vrijdag is de bekende Dordtse kunstenaar Ad Bakker van 10.00 tot 20.00 uur aanwezig in winkelcentrum Sterrenburg. Op deze dagen biedt hij zijn twee nieuwste boeken “Dordrecht getekend in water” en “Dit is ook Dordrecht” te koop aan.

Beide boeken zijn voorzien van aquarellen en pentekeningen van het Eiland van Dordrecht alsmede van gedichten van de hand van Ad Bakker. De kunstenaar zal elk gekocht boek persoonlijk signeren.

Wanneer?
Van 22 december 2011 10.00 uur tot 23 december 2011 20.00 uur
Locatie:
in winkelcentrum Sterrenburg, ter hoogte van Hans Anders
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.