Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstochtend voor kinderen

Vandaag is er een kerstochtend voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De kinderen horen een kerstverhaal, zingen en knutselen. De kinderen kunnen binnen lopen en gratis meedoen. Op deze manier maken zij op een ontspannen manier kennis met de bijbel (het kerstfeest) en de kerk.
Wanneer?
24 december 2011 van 10.00 tot 12.00 uur
Locatie:
de Kandelaarkerk, van Eesterenplein 230
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.