Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstmusical Hannie

Kerstmusical Hannie

De Kinderkerk van Jozua voert de kerstmusical "Hannie" op. Een oud verhaal in een nieuw jasje, waardoor het kerstverhaal op een bijzondere wijze tot leven komt.

De musical speelt zich af begin vorige eeuw en vertelt het verhaal van arme wezen en een verschrikkelijke directrice en haar zoon. Gelukkig helpt de huishoudster van het weeshuis de kinderen en krijgt het verhaal een onverwachte wending.

Een ieder is van harte uitgenodigd de samenkomst en musical bij te wonen. De toegang is gratis.

Wanneer?
25 december 2011 van 11.00 tot 00.00 uur
Organisator
Evangelische Gemeente Jozua
Locatie:
Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.