Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Emmanuelkerk houdt 'Bijzonderdag'

Emmanuelkerk houdt 'Bijzonderdag'

Doorgaans op de eerste zondag van de maand, maar nu op zondag 08 januari, houdt de katholieke geloofsgemeenschap weer haar Bijzonderdag. Onder het thema 'Driekoningen - openbaring van de Heer' komt zij bijeen, bij de Ene, die zich op bijzondere wijze aan ons wil bekend maken.

Na afloop is er nazit ter uitwisseling, bij koffie en thee.

Ieder  is van harte welkom!

Wanneer?
8 januari 2012 van 10.00 tot 11.15 uur
Organisator
Geloofsgemeenschap Emmanuel
078 631 54 25
rvrsmndv@wxs.nl
Locatie:
Dordrecht, Oudendijk 110 3319 AG
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.