Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaarsconcert Er was eens ...

Er was eens………. Drechtstad Muziekvereniging in sprookjesland. Vandaag voert de Drechtstad Muziekvereniging haar nieuwjaarsconcert uit. Zoals men inmiddels van dit Dordtse orkest onder leiding van dirigente Xandra Zijlstra gewend is wordt er niet alleen muziek ten gehore gebracht tijdens het nieuwjaarsconcert maar is er tijdens het concert ook meer te beleven.

Zo zal het publiek deze keer in diverse sprookjes meegevoerd worden. Medewerking bij dit concert wordt verleend door Marco Oudshoorn, Carin Baars, Tony Torn en de Dordrechtse Gymnastiekvereniging Sparta.

Kaarten à €8,50 zijn telefonisch verkrijgbaar via (06) 48 07 70 05 en op 8 januari aan de zaal.

Wanneer?
8 januari 2012 van 14.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Schouwburg Kunstmin
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.