Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Parkinson Café

Het eerste ‘Parkinson Café’ in het Albert Schweitzer ziekenhuis wordt vandaag gehouden. De nieuwe, tweemaandelijkse bijeenkomst is bedoeld voor alle Parkinson-patiënten en hun naasten.

Tijdens deze eerste feestelijke bijeenkomst houdt neuroloog Henk Kerkhoff een lezing over de ziekte van Parkinson, waarbij hij ingaat op vragen als: Wat is het voor aandoening, hoe herken je het, welke onderzoeken zijn er en hoe is het te behandelen?

Op een laagdrempelige manier wordt steeds een ander onderwerp besproken, aan de hand van een korte lezing of een workshop. In het café is uiteraard altijd ruimte voor een gezellig gesprek of het uitwisselen van ervaringen. Voor een kop koffie en live muziek wordt gezorgd.

Het Parkinson Café wordt georganiseerd door de Parkinson-verpleegkundigen van het Albert Schweitzer ziekenhuis in samenwerking met de Parkinson Patiëntenvereniging.

Deelname en parkeren zijn gratis. In verband met het beperkte aantal plaatsen, is aanmelden wel noodzakelijk. Dit kan via het online aanmeldformulier op de website. Voor meer informatie kunt u bellen met de Parkinson-verpleegkundige, van 15.00 tot 16.00 uur op woensdag, donderdag en vrijdag.

Wanneer?
9 januari 2012 van 14.00 tot 17.00 uur
Locatie:
in de kapel van locatie Amstelwijck, Van der Steenhovenplein 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.