Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Urban Hiphop

Cursus Urban Hiphop

Trekt de uitdagende dans- en muziekstijl van HipHop je aan? Start dan met Urban Hiphop bij Stichting ToBe.

In acht lessen leer je de basisbewegingen van HipHop en andere dansstijlen zoals bijvoorbeeld de flowstyle, poppin’ en house. De les begint met een dynamische warming up. Vervolgens werk je aan allerlei nieuwe moves, spannende ritmes en danschoreografieën, zoals je ze kent uit videoclips van Usher en Chris Brown.

Urban HipHop is voor jongeren van 10 t/m 15 jaar en begint op maandag 21 november. De les vindt iedere maandag plaats en kost €51,- voor acht lessen. In februari start er een vervolgcursus, om je flow/stijl nog verder te ontwikkelen.

Wanneer?
Van 21 november 2011 17.00 uur tot 9 januari 2012 18.00 uur
Locatie:
in de Berckepoort, Voorstraat 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.