Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Griekse avond

Restaurant De Grote Griek houdt vandaag een traditionele Griekse avond met een optreden van het duo de Grieken.

De live-muziek begint om 17.30 uur. Gasten kunnen dansen en zoals het tijdens een Griekse avond hoort: borden kapot gooien. ,,Kortom, een gezellige avond als start van het nieuwe jaar,” zegt eigenaresse Ioanna Pertsinidis.

De Grote Griek opende vorig jaar april na een sluiting van 2,5 jaar zijn deuren in de voormalige beddenzaak van La Couchette op de Voorstraat 394. Hier heeft het restaurant nog meer ruimte dan voorheen op de Spuiboulevard. Het nieuwe restaurant beschikt over 150 zitplaatsen, een kinderspeelhoek, speciaal invalidentoilet en een rokerslounge.

Wanneer?
13 januari 2012 van 17.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Restaurant De Grote Griek op de Voorstraat 394
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.