Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rockband The Beerhunters

Vandaag speelt 60's en 70's retro rockband The Beerhunters. The BeerHunters zijn 4 ervaren muzikanten. Na jaren in allerlei bandjes gespeeld te hebben, besloten zij muziek te gaan maken waar zij zelf binding mee hebben. Denk hierbij aan nummers van the Who, the Stones, Jefferson Airplane en vele anderen. Maar ook bands van eigen bodem zoals de Golden Earring en Cuby & the Blizzards worden niet vergeten.

Even voorstellen:
Bas/Zang:Harry Switzar komt uit Papendrecht en heeft al in heel wat bandjes gespeeld. Deze basist heeft zijn sporen ruimschoots verdient.
Gitaar/Zang:Johan van der Horst is afkomstig uit Dordrecht. Hij verruilde zijn bas voor een gitaar en raggen maar.
Drums/Zang:Rotterdammer Joop Zandwijk is drummer in hart in nieren. Dit genre bevalt hem uitstekend.
Leadgitaar/Zang:Last but not least, uit Zwijndrecht Ruud Rijkers. Hij bespeelt de gitaar op magistrale wijze.

Juist in deze maanden, waarin er weinig te doen is in het uitgaansleven, wil Café Cozmic iets extras doen door middel van live muziek. Met de geroutineerd gespeelde covers van The Beerhunters gaat het zeker weer een leuk feestje worden.

Entree gratis.

Wanneer?
14 januari 2012 van 21.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in Café Cozmic aan de Dolhuisstraat 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.