Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Breekbaartour Marcel en Lydia Zimmer

Breekbaartour Marcel en Lydia Zimmer

De concerttour draagt de naam van de laatste cd van Marcel en Lydia Zimmer: ‘Breekbaar'. De tour is uniek door de samenwerking met het Centrum voor Pastorale Counseling (CPC): naast het concert is er speciale aandacht voor pastoraat en hulpverlening. Medewerkers van het CPC zijn bij de concerten aanwezig om met mensen te bidden en hen te bemoedigen.

Marcel & Lydia zullen een gevarieerd muzikaal programma ten gehore brengen. Natuurlijk zingen zij liederen van hun nieuwste cd ‘Breekbaar', maar ook andere bekende liederen van eerdere cd's zullen gezongen worden. Ook een aantal samenzangliederen zullen niet ontbreken waardoor het een afwisselend programma zal worden.

De toegangsprijs is slechts 7,50 euro per persoon. Kom met uw gezin of Bijbelgroep en profiteer van extra korting! Bij aankoop van vijf kaarten betaalt u voor vier kaarten.

Kijk op de website voor meer informatie

Wanneer?
14 januari 2012 van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie:
Dorp De Hoop, Provincialeweg 70
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.