Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Winternachtconcert

Winternachtconcert

Jan Vayne is wel wat gewend, maar het Winternachtconcert dat hij samen met Flip Markwat zal geven, belooft zelfs voor hem een heel bijzonder concert te worden.

Een podium in het midden van de verlichte, sprookjesachtige museumtuin, ’s avonds, bezoekers in stoelen eromheen, een fleecedeken om hun benen geslagen, een warme glühwein of chocolademelk in de hand en twee piano’s, die bespeeld worden door Jan Vayne en Flip Markwat. Dat is kort samengevat het Winternachtconcert, een initiatief van Jasper Stamm van ConQuisto Events in samenwerking met het Dordrechts Museum en Art&Dining. Het Winternachtconcert is namelijk voor wie dat wil niet alleen een concert. Liefhebbers kunnen die zondag een mooie combinatie van kunst, eten en muziek beleven. Dankzij combinatietickets kunnen bezoekers voorafgaand aan het optreden het museum bekijken en genieten van een diner in het restaurant Art&Dining. Flip Markwat zal tijdens het diner voor begeleidende muziek zorgen.

Het is niet de eerste keer dat Jasper Stamm een pianoconcert organiseert. Afgelopen zomer konden veel mensen op het Beverwijksplein genieten van meerdere jonge pianisten. Jasper Stamm: “Dat was een leuke middag, zeker voor herhaling vatbaar. Dit concert is natuurlijk van een iets andere orde en niet alleen door de komst van Jan Vayne. Er zijn allerlei arrangementen mogelijk en het is een prima gelegenheid voor mensen om er zowel zakelijk als privé een unieke nieuwjaarsborrel van te maken. Want niet alleen kunnen de bezoekers vooraf lekker dineren, ook achteraf zal er nog tijd genoeg zijn om te praten en te proosten op het nieuwe jaar. Ook kan een ticket een origineel kerstcadeautje zijn, want het is toch een bijzonder uitje zo midden in die koude en lange januarimaand.”

Hoewel mensen zich kunnen warmen aan de vuurkorven en zich kunnen laven aan warme chocolademelk en glühwein, is het volgens Jasper wel verstandig als mensen zich warm aankleden: “Het is toch winter en ik raad dan ook iedereen aan een fleecedeken of zoiets mee te nemen. Uiteindelijk zijn er genoeg mogelijkheden om de eventuele kou het hoofd te bieden en het vierhandenspel van Jan en Flip in zo’n unieke setting zal zeker hartverwarmend zijn.”

In kader: Het evenement vindt plaats op 15 januari 2012 in de museumtuin. Er is plaats voor 300 mensen, dus reserveer tijdig.

Er zijn drie arrangementen verkrijgbaar:
• Het concertarrangement van €19,95. De gasten zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in de museumtuin voor het Winternachtconcert.
• Het dinerarrangement van €44,95. De gasten zijn vanaf 17.30 uur voorafgaand aan het concert welkom in de Art&Dining voor een speciaal concertdiner. Waarna zij aansluitend in de tuin van het concert kunnen genieten.
• Het dagarrangement van €49,95. Dit arrangement is hetzelfde als het dinerarrangement alleen kunnen de gasten voorafgaand aan het diner de gehele dag het museum bezoeken.

Tickets zijn online te bestellen op de website of telefonisch.

Wanneer?
15 januari 2012 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
in de museumtuin
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.