Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorstelling Crisis

Voorstelling Crisis

Vandaag is de voorstelling ‘CRISIS’ te zien. Cursisten van de cursus Kleinkunst hebben zich onder leiding van Jan Stroeve en Peter Marijnissen de afgelopen maanden verdiept in de crisis, de effecten ervan op hun eigen leven en hoe dat in sommige gevallen zelfs heeft geleid tot een diepe persoonlijke crisis. Veel leed dus op deze zondag!

Gelukkig valt er voor het publiek veel te lachen want geen beter vermaak als leedvermaak! Kaarten à € 3, - kunnen worden gereserveerd via email.

Wanneer?
22 januari 2012 van 20.15 tot 00.00 uur
Locatie:
Voorstraat 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.