Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaarsdisco

Vandaag zal het begin van 2012 opnieuw worden gevierd tijdens de Nieuwjaarsdisco in Sportboulevard Dordrecht. Alle kinderen tot en met twaalf jaar uit Dordrecht en omstreken zijn weer uitgenodigd voor de zwemdisco. Tijdens de zwemdisco worden de laatste hits gedraaid waarop gezwommen en gedanst kan worden.

De entree voor de zwemdisco is €7,50 inclusief een chipje en drankje. Het beloofd een knallende avond te worden, dus kom met al je vrienden en vriendinnen lekker dansen op de zwemdisco.

Wanneer?
27 januari 2012 van 19.00 tot 22.00 uur
Locatie:
in Sportboulevard Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.