Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Improvisatietheater Fijn Dank U Wel

Improvisatietheater Fijn Dank U Wel

Vier regisseurs van improvisatietheater Fijn Dank U Wel gaan vandaag strijden om hun verhaal te mogen laten spelen . Iedere regisseur heeft zijn eigen stijl en probeert het publiek voor zijn verhaal te winnen. Want zoals altijd heeft het publiek de beslissende stem tijdens deze kindvriendelijke middagvoorstelling

De eerste helft van de voorstelling bestaat uit een onderlinge wedstrijd theatersport, om spelers en publiek alvast op te warmen. Er worden korte scènes gespeeld op basis van suggesties uit het publiek. Snel, verrassend en hilarisch.

Na de pauze volgt het hoofdgerecht. Vier regisseurs hebben ieder hun eigen stijl en thema gekozen. In maximaal vier bedrijven proberen zij samen met de overige spelers hun verhaal tot een goed einde te brengen. Of dat lukt, is in handen van het publiek. Na iedere speelronde, bepaalt het publiek welke regisseurs er verder mogen en wie er afvalt.

Slechts één verhaal wordt uiteindelijk afgemaakt, maar welk en waar gaat het over? Niemand die dat nu al weet. Wint er een ter plekke bedachte musical over Steve Jobs, of een krimi die zich afspeelt tijdens de bierfeesten? Een romantische komedie over de liefde tussen een popster en een nerd, of een soap over een schoonmaakbedrijf?

Niemand die dat weet, want alle verhalen worden ter plekke bedacht op basis van input uit het publiek. De winnaar mag zich een jaar lang de beste improvisatieregisseur van Dordrecht noemen.

De voorstelling is niet speciaal voor kinderen, maar de spelers zullen nog meer dan anders rekening met jongere theaterbezoekers vanaf 6 jaar. Dus deze bijzondere middagvoorstelling is de uitgelezen mogelijkheid om hen kennis te laten maken met improvisatietheater.

Entree 7 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen jonger dan 16 jaar.
Reserveren voor de voorstelling via email.
Meer informatie kunt u vinden op de website.

Wanneer?
29 januari 2012 van 15.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Theater Inter Amicos, Christiaan de Wetstraat 2a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.