Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themaworkshop Tekenen en schilderen op muziek

Laat je hand en je stift leiden door de muziek die je hoort. Na wat er is ontstaan ga je aan de slag met kleurpotlood, ecoline of verf om je schilderij verder te bewerken. Meer info op de website bij actueel.

Wanneer?
3 februari 2012 van 10.00 tot 16.30 uur
Organisator
Sjane de Haan
Locatie:
CS gebouw Eulerlaan 51, lokaal 116
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.