Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lunchconcert Raj Mohan Ensemble

Lunchconcert  Raj Mohan Ensemble

De leden van het Raj Mohan Ensemble hebben allen een verschillende culturele achtergrond. Het kwintet is bekend van composities waarin Indiase, Jazz en moderne elementen met succes tot één geheel worden vervlochten. Raj Mohan is in Suriname geboren en heeft in Nederland en in India zijn muzikale opleiding gehad in de Noord-Indiase klassieke muziek. Hij heeft daardoor kennis van twee muziekculturen: de Westerse en de Oosterse muziek. Het is zijn passie die twee met elkaar te verbinden. Dat is hoorbaar in de composities die gespeeld worden.

Bezetting

  • Raj Mohan - zang
  • Mark Alban Lotz - fluiten
  • Lourens van Haaften - gitaren
  • Tjitze Voge - contrabas
  • Suresh Sardjoe - tabla

Toegang gratis

Wanneer?
15 februari 2012 van 12.30 tot 00.00 uur
Organisator
Kunstkerk Dordrecht
639 85 55
kunstkerk@dordrecht.nl
Locatie:
Museumstraat 65
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.