Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Avond met stadsdichter Marieke van Leeuwen

Avond met stadsdichter Marieke van Leeuwen

Sinds haar benoeming als Stadsdichter van Dordrecht heeft Marieke veel activiteiten geïnitieerd, bijzondere projecten uitgevoerd en natuurlijk veel gedichten geschreven. U krijgt op deze avond, op bijzondere wijze, een kijkje in het stadsdichter zijn.

Marieke van Leeuwen: ‘Mijn werk is divers en daarom wil ik deze avond laten zien waar ik mee bezig ben. Op een feestelijke manier met een kort verhaal over het wel en wee van het stadsdichterschap, een voordracht van gedichten met de bassist Nick McGuire, een kleine expositie, een projectie van enkele Dichtflitsen (films met poëzie van en voor Dordtse wijken) en de uitreiking van de eerste exemplaren van mijn dvd en cd.’

Wanneer?
16 februari 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Kunstkerk Dordrecht, Museumstraat 65
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.