Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Witten haentoernooi

Witten haentoernooi

In lunchroom den Witten Haen is er vandaag het twaalfde Witten haentoernooi. De clubs Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht en de Willige Dame organiseren dit toernooi voor huisschakers en clubschakers.

Op de schaakwebsite van schaakpromotor Tom van Bokhoven staat alle informatie over schaken in de Gijs van Aardennezaal van den Witten Haen. Aanmelding is telefonisch nog mogelijk bij Kees van 't Hoff.

Wanneer?
27 februari 2012 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kees van 't Hoff
Locatie:
Lunchroom den Witten Haen aan de Groenmarkt 17
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.