Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vastenvespers in Gedachteniskapel Titus Brandsma

Vastenvespers in Gedachteniskapel Titus Brandsma

De MOV-groep (Missie, Ontwikkeling en Vrede) van katholiek Dordrecht houdt op vier woensdagen in de Veertigdagentijd, de vastentijd, vastenvespers in de Gedachteniskapel Titus Brandsma aan de Nolensweg in Dordrecht. Deze korte vieringen zijn bedoeld als opmaat naar Pasen. In meditatieve sfeer lezen we een tekst uit de bijbel, zingen we een psalm en bidden we voor wat ons bezig houdt in deze Veertigdagentijd.
In deze avondvieringen wordt ook het thema van Vastenaktie/Cordaid belicht: 'Even iets minder, voor een ander' en aandacht gevraagd voor het vastenaktieproject in Ethiopië.Tevens zal per avond kort worden stilgestaan worden bij de hongerdoek van René Tchebetchou. De avonden zijn niet beperkt tot leden van de parochie H. Theresia van Ávila, andere belangstellenden zijn evenzeer welkom.

Wanneer?
29 februari 2012 van 19.00 tot 19.45 uur
Organisator
MOV Emmanuel Dordrecht
078 616 02 83
paul@seesinkweb.nl
Locatie:
Gedachteniskapel Titus Brandsma, Nolensweg 10 3317 LE Dordrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.