Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentoonstelling Pas op…… sporen!

Tentoonstelling Pas op…… sporen!
Voetsporen, vraatsporen, slijmsporen en poepsporen. Sporen zijn er in alle soorten en maten. Van mensen, dieren en planten. Ze verraden de aanwezigheid van iets of iemand.

Tijdens de familietentoonstelling “Pas op… sporen!” worden sporen op allerlei manieren belicht. Door te kijken, luisteren, ruiken en te voelen leren kinderen sporen te herkennen. De tentoonstelling is tot maart 2012 te zien van maandag tot en met vrijdag. Toegang tot de tentoonstelling is gratis.

Wanneer?
Van 1 december 2011 00.00 uur tot 29 februari 2012 00.00 uur
Locatie:
Duurzaamheidscentrum Weizigt, Van Baerleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.