Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schaaksimultaan Grootmeester Yasser Seirwan

Schaaksimultaan Grootmeester Yasser Seirwan

Vaardige amateurschakers uit de regio krijgen de kans om tijdens een schaaksimultaan hun krachten te meten met de internationaal bekende, Amerikaanse grootmeester Yasser Seirawan.

Seirawan (Elo-score: 2649) neemt het op tegen maximaal 25 tegenstanders. Diverse regionale schaakfanaten en schakende ziekenhuismedewerkers zullen hun krachten meten met deze ‘crack’. Er is ook plaats voor hobbyisten met een redelijk speelniveau. Toeschouwers zijn eveneens welkom.

Deze avond wordt georganiseerd als opmaat voor het Open Snelschaakkampioenschap van Nederland op zaterdag 3 maart in het Da Vinci College in het Leerpark. Ook daar zijn toeschouwers van harte welkom. Meer informatie is te vinden op de website.

Aanmelden voor de simultaan is beslist noodzakelijk en kan via e-mail.

Wanneer?
1 maart 2012 van 19.00 tot 22.00 uur
Locatie:
Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.