Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing over Odysseus

Vanmiddag houdt dhr. Hein van Dolen een lezing over Odysseus. Heijn van Dolen is classicus en vertaler van verschillende Griekse werken. Hij heeft daarnaast boeken geschreven over allerlei onderwerpen uit de klassieke oudheid en de Byzantijnse geschiedenis. De lezing is voor geīnteresseerden vrij toegankelijk.

Wanneer?
8 maart 2012 van 16.00 tot 00.00 uur
Locatie:
aula Insula College, Halmaheiraplein 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.