Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden Trio Son Cubana

Optreden Trio Son Cubana
Het Trio Son Cubano heeft een repertoire dat in de beste traditie de sfeer oproept van de Buena Vista Social Club. Het bijzondere van dit trio is, dat naast de prachtige driestemmige vocalen, de begeleiding bestaat uit een zangeres, een gitarist en zeer verrassende percussionist (waar dit meestal twee gitaren zijn). Het Trio Son Cubano speelt, naast eigen composities, het traditionele Cubaanse repertoire, zoals veel stukken van de Buena Vista Social Club. U bent van harte welkom, de toegang is geheel gratis.
Wanneer?
11 maart 2012 van 14.30 tot 17.00 uur
Locatie:
Grand Café Dordts Genoegen, Voorstraat 256
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.