Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatiemarkt Krispijn

Informatiemarkt Krispijn
Wat speelt er allemaal in Oud en Nieuw Krispijn? Wat voor nieuwbouwplannen zijn er en wat wordt er aan activiteiten georganiseerd? Bewoners van Oud en Nieuw Krispijn kunnen tijdens de eerste Infomarkt Krispijn in gesprek met medewerkers van diverse organisaties die actief zijn in hun wijk. Bewoners kiezen hun eigen bezoekmoment.

Gemeente Dordrecht, woningcorporaties Trivire en Woonbron, welzijnsorganisaties als DWO, de Twern, Het Spectrum en bewonersorganisaties zijn aanwezig om hun projecten en activiteiten toe te lichten. Daarnaast zijn er workshops en is er een presentatie van de Regiegroep Wijkwensen.

Heeft u interesse in een bepaald thema of wilt u zelf graag iets onder aandacht brengen, laat dit dan weten door een e-mail te sturen.

Meer informatie en een overzicht van alle deelnemers is te vinden op de website.
Wanneer?
15 maart 2012 van 16.00 tot 20.00 uur
Locatie:
in Wijkcentrum Koloriet
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.