Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

PremièreTheatervoorstelling Little trip to happiness

PremièreTheatervoorstelling Little trip to happiness

Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD) brengt in maart de theatervoorstelling Little trip to happiness. Vandaag gaat de voorstelling in première.

De winter is bijzonder streng. Het meer is bevroren. Op het vakantiepark staan alleen zomerhuisjes, eigenlijk is het park in de winter gesloten. Ooit was het park een bloeiend vakantieoord, maar de laatste jaren is het steeds meer in verval geraakt. Er brandt licht in een paar huisjes, wie zijn daar midden in de winter op het park? In een koude winternacht ontvouwen zich diverse verhalen, allen op little trip to happiness.

Tijdens de nacht krijgt de kou hen steeds meer in haar greep.

Schrijfster Anouk Saleming schreef voor JTSD het script van Little trip to happiness. De getalenteerde spelers volgden de afgelopen jaren intensief acteer-, zang- en danslessen bij JTSD. Sinds oktober vorig jaar repeteerden zij onder regie van Jasper Damsteegt. De voorstelling speelt van do 15 t/m zo 18 maart en van do 22 t/m zo 25 maart 2012 in Dordrecht. De voorstelling begint elke dag om 20.30 uur. Op de zondagen is er óók een matineevoorstelling om 15.00 uur. Op de laatste zondag (25 maart) is er geen avondvoorstelling.

Kaarten kosten 8 euro. Deze kunt u online reserveren of telefoon. Little trip to happiness is voor iedereen vanaf 10 jaar toegankelijk.

Bij Jeugdtheaterschool Dordrecht volgen kinderen en jongeren van 7 t/m 20 jaar theaterlessen. JTSD is onderdeel van Stichting Kunstzinnige Vorming ToBe.

Wanneer?
16 maart 2012 van 20.30 tot 00.00 uur
Locatie:
in Theater Berckepoort, Voorstraat 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.