Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Italiaanse avond

Italiaanse avond

Vandaag staat een hele bijzondere avond in het allereerste Italiaanse restaurant van Dordrecht, Pizzeria Costa d’Oro, gepland.

Dochter Ginet, de jongste van de drie ‘sorelle’ Balistreri, trakteert iedereen op een avond vol mooie, feestelijke, gevoelige, bekende en minder bekende Italiaanse liedjes. Dat doet zij met haar akoestische gitaar en gepassioneerde Italiaanse stemgeluid. Een scala aan Italiaanstalige pophits, maar ook meeslepende Napolitaanse klassiekers wordt gespeeld met een warmbloedigheid die past bij de authentieke, eerlijke en smaakvolle keuken van Pizzeria Costa d’Oro.

Reserveren kan via telefoon.

Wanneer?
16 maart 2012 van 17.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Pizzeria Costa d’Oro, Voorstraat 444
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.