Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Donuts on Stage

Vandaag presenteren De Donuts zich officieel aan de buitenwereld. De deuren van de Businessclub van FC Dordrecht gaan om 21.00 uur open en vervolgens is het alle ruimte voor "De Donuts On Stage". Een DJ zal deze avond verder muzikaal omlijsten met golden oldies en dance classics.

Reserveer kaarten a Euro 7,50 per stuk via het bestelformulier op de website, want vol = vol en op = op! Aan de zaal is geen kaartverkoop.

Wanneer?
17 maart 2012 van 21.00 tot 01.00 uur
Locatie:
de Businessclub van FC Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.