Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dag van de Zorg

Dag van de Zorg

Tijdens de Dag van de Zorg openen zorg- en welzijnsorganisaties weer hun deuren voor het publiek omdat ze het belangrijk vinden dat iedereen weet wat er achter de muren van deze organisaties gebeurt. Vrijwilligerscoördinatoren van enkele Dordtse verpleeg- en verzorgingshuizen hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn druk bezig ludieke acties te bedenken om Dordtenaren op deze Dag van de Zorg enthousiast te maken om bij hen vrijwilligerswerk te komen doen.

Neem voor meer informatie contact op met het SSKW of kijk op de website.

Wanneer?
17 maart 2012 van 00.00 tot 00.00 uur
Locatie:
SSKW, Spuiweg 93
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.