Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Peter M. van der Linden

Peter M. van der Linden

Peter M. van der Linden staat garant voor een levendig optreden. Zijn voordrachten bevatten rap, klankimprovisaties, absurde humor en haarscherpe observaties. Deze middag met videogedichten en muziek gemaakt door hemzelf, begeleid door een contrabassist en een drummer.

Sinds 2003 betrad hij de planken van vrijwel alle grote festivals te Nederland en Belgie. Zo stond hij op onder andere: GDMW te Rotterdam, Gedignag te Groningen, Gentse Feesten te Gent, De Nachten te Antwerpen en de Wintertuin te Nijmegen. In 2003 werd hij poëzieperformer van België, in 2004 werd hij finalist tijdens het NK Poetry Slam.

In 2005 verscheen zijn debuutbundel/cd Ich bin ein star baby, bij uitgeverij Vassallucci. Verschillende gedichten uit die bundel verschenen in bloemlezingen, onder andere in de bloemlezing ‘25 jaar poëzie in 666 en een stuk of wat gedichten’.

Serie Woord en KlankKunst
Entree € 15,00 met wijnvoordeel.

Wanneer?
18 maart 2012 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Kunstkerk Dordrecht
639 85 55
kunstkerk@dordrecht.nl
Locatie:
Auditorium Dordrechts Museum, Museumstraat 40
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.