Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden Marvelous Barrels

Optreden Marvelous Barrels

Vandaag staat de band Marvelous Barrels geboekt. Zij zijn met 2 muzikanten, piano en gitaar.

“Geïnspireerd door de zwarte muziek en de blanke Hillbilly mountain music uit het diepe zuiden van de VS – situeert de muziek zich ergens aan het begin van de rock and roll jaren. De zelfgeschreven songs lijken weggelopen uit saloons, clubs, bordelen, theaters , kerken koffiehuisjes, winkels en werkplaatsen in het midden van de vorige eeuw.”

U bent van harte welkom, de toegang is geheel gratis.

Wanneer?
18 maart 2012 van 14.30 tot 17.00 uur
Locatie:
Grand Café Dordts Genoegen, Voorstraat 256
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.