Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie BanketjeDesign

Souvenirs et Pipes de la Terre - animatie, tekeningen, prints

Geerten Ten Bosch en Harriët van Reek, tekenaars van boeken, vrije vormgevers, performers en beeldend kunstenaars, begonnen hun samenwerking in 1987 met experimentele poppenkast. Al ras volgden -onder de naam Banketje - beeldende theatervoorstellingen en absurde performances.

Voor de tentoonstelling 'Souvenirs et Pipes de la Terre' maakten ze samen tekeningen en kleine objecten geïnspireerd op de diversiteit en de schoonheid van organische structuren. Daarnaast wordt een film van een eindeloos landschap vertoond.

Bezichtiging
Woensdag - zondag van 13:00 - 17:00 uur
Toegang vrij

Wanneer?
Van 18 februari 2012 13.00 uur tot 18 maart 2012 17.00 uur
Locatie:
Pictura, Voorstraat 190-192
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.