Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Tonio de Roover & Bertjan Pot

‘Kunstenaar Tonio de Roover nodigt productontwerper Bertjan Pot uit in zijn installatie. Het werk van Tonio bestaat uit autonome constructies die verwijzen naar design, beeldhouwkunst en schilderkunst.

Bertjans ontwerpen ontstaan vaak vanuit een materiaal onderzoek.

In een eerdere tentoonstelling met de titel ‘waarom een gesprek tussen Tonio en Bertjan zo lang duurt’ spiegelden ze hun werk in een gezamenlijke presentatie waarbij het voor veel mensen niet meer duidelijk was wat door wie is gemaakt. De presentatie in Pictura is hierop een vervolg, waarin ze niet alleen resultaat maar ook inspiratie delen.

Bezichtiging
Woensdag - zondag van 13:00 - 17:00 uur
Toegang vrij

Wanneer?
Van 18 februari 2012 13.00 uur tot 18 maart 2012 17.00 uur
Locatie:
Pictura, Voorstraat 190-192
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.