Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Duo expositie Cultuur als bodem

  • Vera Harmsen & Janna Kool
  • Cultuur als bodem
  • Duo expositie van twee Pictura leden.
  • Opening 18 februari, 17:00

Vera ‘verwarring is mijn specialiteit’ Harmsen, toont en verkoopt de prachtige Culturele Almanak 2012. Deze getijdenkalender van Rotterdam en Dordrecht zit vol belangrijke,opmerkelijke en onbekende culturele data, aangevuld met fascinerende collages.

Janna Kool, de roodharige illustrator, showt panorama’s, leporello’s, roltekeningenen akelig korte animaties, in de originele ‘Janna stijl’: speels, fris en helder. Tegelijkertijd exposeren zij ook in galerie ’t Hellend Vlak te Dordrecht (opening aldaar 18 februari, Vlak 5, 15 uur)

Woensdag 29 februari (schrikkeldag) organiseren Vera en Janna een +1 borrel in Pictura, met om 17 uur inspirerende presentaties. Daarna in sprankelende optochtnaar ’t Hellend Vlak, voor de oudejaarsviering behorende bij de Culturele Almanak2012, tot ± 19.30 uur.

Zondag 18 maart, 15 uur Tafelgesprek als afsluiting in Pictura onder leiding van Theun Okkerse.

Wanneer?
Van 18 februari 2012 00.00 uur tot 18 maart 2012 00.00 uur
Locatie:
Pictura, Voorstraat 190-192
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.