Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

1-2-3 euro Kledingsbeurs

1-2-3 euro Kledingsbeurs

Shoppen voor weinig geld en ook nog voor een goed doel.
Vandaag vindt in de Evangelische Gemeente Jozua de 1-2-3 euro Kledingbeurs plaats. De nu al overbekende kledingbeurs is gratis toegankelijk voor iedereen die voor kleine prijzen een nieuwe zomergarderobe wil aanschaffen. De opbrengst van de beurs is bestemd voor de Diaconie van Jozua.

De kledingbeurs biedt voor ieder wat wils, naast baby-kinder-dames en herenkleding, is ook kleding in een maatje meer en exclusievere (merk)kleding beschikbaar. Uiteraard kan de nieuwe outfit aangevuld worden met schoenen, tassen en sjaals etc. Juist in deze tijd, de moeite waard om eens te komen kijken.

Aan de inwendige mens is ook gedacht. In de koffiehoek zijn allerlei versnaperingen verkrijgbaar.

De overgebleven kleding gaat naar diverse goede doelen zoals de Kledingbank in Dordrecht, Stichting Dorcas, het Leger des Heils, Stichting Broodnodig etc.

Kleding kan worden ingeleverd op donderdag 15 maart van 09.00 tot 15.00 uur bij Evangelische Gemeente Jozua. Aanvullende informatie via T. Robbemont, tel.6177693 of Y.v.d.Lek, tel. 6188928. Of kijk op de website.

Wanneer?
20 maart 2012 van 09.00 tot 19.30 uur
Locatie:
in de Evangelische Gemeente Jozua aan de Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.