Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Robert Vuijsje

Lezing Robert Vuijsje

Van woensdag 14 t/m zaterdag 24 maart viert de Bibliotheek A tot Z de Boekenweek. Dit jaar wordt Nederland voor de 77e keer aangemoedigd om een boek ter hand te nemen. De bibliotheek pakt deze periode uit met cadeaus voor (nieuwe) leden en activiteiten die aansluiten bij het thema Vriendschap en andere ongemakken.

Wat : Lezing Robert Vuijsje
Voor wie : geïnteresseerden
Toegang : € 10,-
Tickets te koop in Centrale Bibliotheek Dordrecht, Boekhandel De Bengel en op de website.

Wanneer?
20 maart 2012 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
de Bibliotheek A tot Z
Locatie:
Pictura, Voorstraat 190
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.