Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

NK B - jeugd district korfbal

NK B - jeugd district korfbal

Vandaag organiseert korfbalvereniging DeetosSnel/Volhuis samen met het KNKV het Nederlands Kampioenschap B-jeugd voor districtsploegen. Het is de eerste keer dat zo’n toernooi in de nieuwe DeetosSnel hal wordt georganiseerd.

Het belooft met de deelnemende verenigingen Dindoa (Ermelo), Reehorst 45 (Ede), HKC (Hardinxveld-Giessendam), Valto (De Lier), IJsselvogels (Moordrecht), KOAG (Krimpen a/d IJssel), Apollo (Heerhugowaard) en Hoogkerk (Hoogkerk) een ware happening te worden. Zo’n 50 vrijwilligers zullen er voor zorgen dat de hele dag soepel zal verlopen.

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen!

Wanneer?
24 maart 2012 van 10.30 tot 16.00 uur
Locatie:
DeetosSnel-hal aan de Vorrinklaan
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.