Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden Bas de Haan

Optreden Bas de Haan
In het kader van Maart Muziekmaand treedt vandaag Bas de Haan op in grand Café Dordts Genoegen. Bas de Haan is een bluesman. Hij zingt en gromt, speelt en slaat op zijn gitaar, blaast op zijn harmonica en stampt met zijn voeten. Behalve traditionele bluesnummers en klassieke stampers, speelt Bas ook zelfgeschreven liederen, smartlappen en ballades, al dan niet in het Nederlands. Zijn liefde voor de (plattelands-)blues is echter onvoorwaardelijk. Ieder lied is besmet met een gezonde klodder blauwe modder uit het Mississippi Delta-gebied van de Verenigde Staten. U bent van harte welkom, de toegang is geheel gratis!
Wanneer?
25 maart 2012 van 14.30 tot 17.00 uur
Locatie:
Dordts Genoegen - Voorstraat 256
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.