Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start cursus Luisteren naar je pen - creatief dagboek schrijven

Start cursus Luisteren naar je pen - creatief dagboek schrijven

De afdeling Schrijven van Stichting ToBe start dit voorjaar met drie nieuwe cursussen waarbij creatief schrijven centraal staat en geleerd wordt je schrijftalent verder te ontwikkelen.

Tijdens de cursus ‘Luisteren naar je pen – creatief dagboek schrijven’ leer je in zes lessen hoe je dat doet: luisteren naar je pen. Veel mensen beleven plezier aan schrijven. Creatief schrijven is zelfs goed voor je fysieke gezondheid blijkt uit een onderzoek van Kunstfactor. Hierbij is er veel aandacht voor het creatieve schrijfproces en teksten worden gezamenlijk besproken.

Informatie en aanmelden bij Stichting ToBe.

Wanneer?
28 maart 2012 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting To Be
613 31 44
info@stichtingtobe.nl
Locatie:
in de Berckepoort, Voorstraat 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.